Zoom

Meer Views

Gepelde Pinda's

SKU-1568

Op voorraad

Snel Overzicht

Pinda Gepeld wordt ook wel de aardnoot/grondnoot genoemd.
De pinda is rijk aan vet en olie en werkt zeer verzadigend.


Productnaam Prijs Hoeveelheid
Gepelde Pinda's 1 KG
€ 3,49
Gepelde Pinda's 2.5 KG
€ 6,59
Gepelde Pinda's 4 KG
€ 11,99
Gepelde Pinda's 10 KG
€ 23,99
Gepelde Pinda's 25 KG
€ 49,99
OF

extra informatie

mooie pinda's om de buitenvogels mee te voeren. vekrijgbaar van 1 tot 25 kg. Pinda Gepeld wordt ook wel de aardnoot/grondnoot genoemd. De pinda is rijk aan vet en olie en werkt zeer verzadigend. Enkelvoudig diervoedermiddel Welke vogels eten wat? (Bron: Vogelbescherming Nederland) Aan de vorm van zijn snavel kunt u zien wat vogels het liefste eten. Een merel trekt met zijn lange spitse snavel regenwormen uit de grond. Een boomklever haalt met een dunne snavel insecten uit de bast van een boom. En een vink kraakt met een sterke kegelvormige snavel zaden en pitten. Hier een overzicht van wat tuinvogels het liefst eten. Merel, zanglijster, koperwiek, kramsvogel en spreeuw Voedsel: gewelde krenten en rozijnen, fruit, schillen en klokhuizen, alle soorten bessen, wat broodkruimels, Premium voedertafelmix. Voerplaats: een sneeuwvrije plaats op de grond met beschutting vlakbij. Mezen Voedsel: vetbollen, ongezouten (dop)pinda's, kokosnoot, zonnepitten, Premium voedertafelmix, pindablokken. Voerplaats: voedertafel of voederhuisje of opgehangen in een boom. Winterkoning, heggenmus en roodborst Voedsel: meelwormen, ongekookte havermout, wat broodkruimels, Premium voedertafelmix. Voerplaats: een zeer beschutte sneeuwvrije plaats. Mussen, vink en groenling Voedsel: onkruid-zaden, zonnepitten, Premium voedertafelmix, pindablokken, wat bruin broodkruimels en Premium pinda’s. Voerplaats: op de grond, eventueel voedertafel. Specht, boomklever en boomkruiper Voedsel: ongezouten (dop)pinda's, vetbollen, zonnepitten, pindablokken, Premium pinda’s en Pindacakes. Voerplaats: vastgemaakt aan een boomstam op een rustige plaats. In een vogelvriendelijk ingerichte tuin kan prima jaarrond gevoerd worden, mits je rekening houdt met een paar dingen. Vogels zijn sowieso verstandige eters. Van nature gaan ze op zoek naar een gevarieerd menu. Ze leven nooit alleen van het voer dat u aanbiedt. Wat kunt u ze eigenlijk allemaal geven? En wat absoluut niet? In het voorjaar en de zomer hebben vogels vooral dierlijke eiwitten nodig, zoals insecten, meelwormen en rupsen. In de herfst en winter zijn producten met vet goed omdat die meer energie geven. Het bijvoeren kan het hele jaar en al het voer (zoals zadenmengsels, fruit, pinda’s, pindakaas, vetbollen, rozijnen, enz.) kan aangeboden worden.

Samenstelling

Inhoud Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Klantbeoordelingen

Test, just a test Recensie door Josefine Hussain
De pinda`s worden door de vogels prima geaccepteerd en het is prima verpakt dus zijn 5 sterren het enige wat ik kan geven !!! Andre Leek Het heeft even geduurd voordat ik de pinda's heb mogen ontvangen! Kreeg gepelde amandelen ipv pinda's! Toen ik dat had gemeld werd er gevraagd of ik het toch niet wilde houden en gebruiken en ook dat ik het eerst kleiner moest maken, ze zijn n.l. harder dan de pinda's. Het gaat maar om 25 kg. hoor! Yung Verhoeff (Geplaatst op 07-01-2020)
super pindas Recensie door henkjan heerse
ben zeer tevreden over de leveringen van topdiervoeding.nl ik bestel al 5 jaar mijn pindas hier met grote tevredenheid (Geplaatst op 25-01-2019)
super kwaliteit pindas voor een mooie prijs Recensie door vogelvriend
de mooiste en verste pindas van het internet,
super kwaliteit en de vogels zijn er gek op ook de prijs ben ik zeer tevreden mee (Geplaatst op 25-01-2019)
vogelvoer Recensie door tuinliefhebber
Wie een beetje tuin heeft en zowel zomer als winter vogels wil voeren, komt er al snel achter dat het aankopen van pinda netjes flink in de papieren gaat lopen. Voor een netje met 200 gram pinda's ben je vaak meer dan een euro kwijt Dat is een kiloprijs van ongeveer 5 euro per kilo. Slimmer is het om enkele netjes te kopen en ze dan steeds bij te vullen uit een 25-kilo zak van topdiervoeding, waarvoor je inclusief verzendkosten ongeveer 47 euro betaalt (nog geen 2 euro per kilo). Voor dat geld kun je 125 keer een netje vullen, terwijl 125 netjes je in de winkel dus tenminste 125 euro zouden kosten. Ik doe dat al jaren en inmiddels bestelt mijn hele familie via mij de topdiervoeding pinda's. (Geplaatst op 16-08-2015)
Vogelvrienden Recensie door Vrije Vogel
Zojuist weer een zak vol met 25 kg gepelde pinda's binnen gekregen. De afgelopen jaren steeds via jullie ingekocht. Ben zeer tevreden met de kwaliteit van de pinda's. Het is wel aan te bevelen om de pinda's in een afgesloten voederton te bewaren. Met een ouwe keukenmachine malen we de pinda's ook wel om dat voor het maken van vetbollen te gebruiken. We gebruiken daarvoor vla-emmertjes. Voor het ophangsysteem heb ik gebruik gemaakt van platte RVS bevestigingsschijven voor spouwmuurisolatie waaraan ik een RVS draadeind heb geschroefd. We voegen dan nog gedroogde meelwormen en wildzangzaad toe. Smullen maar. (Geplaatst op 15-09-2014)
View all

Schrijf een review en win 15 Euro kadeaubon!

U recenseert: Gepelde Pinda's

* Vereiste velden

Mis geen enkel nieuws!

Blijf up-to-date met het laatste nieuws, laatste trends en nieuwe producten direct in je inbox.